Historie

 

Ruim dertig jaar geleden leerde Anne van der Heide, in het montagebedrijf van zijn oom Wouter van der Heide, het vak als monteur en installateur. En dat vak lag hem goed! Enkele jaren later werd het montagebedrijf van Wouter een keukenbedrijf: Van der Heide keukens. Vijf jaar geleden nam Anne opnieuw de montage en bijbehorende planning voor dit bedrijf op zich. Toen de pensionering van Wouter ter sprake kwam, besloot  Anne het keukenbedrijf over te nemen.

Tijdens een gezellig gesprek aan de keukentafel tussen de zwagers Anne en Ronald van der Woude, kwam deze overname aan de orde: Ronald werd enthousiast, dacht serieus na om mede-eigenaar te worden en sinds begin 2020 is dat een feit. Van der Heide Keukens heeft twee nieuwe eigenaren en de keukenzaak blijft zo een familiebedrijf.

Dat gesprek tussen Anne en Ronald aan de tafel in de keuken, bleek belangrijk. Zoals zo veel gesprekken in een keuken. Soms worden er mooie dingen besproken, soms minder leuke. In ieder geval worden er veel herinneringen met vrienden en familie gemaakt in de keuken. De keuken is vaak letterlijk en figuurlijk het centrum in huis. Graag denken wij met u mee hoe uw nieuwe keuken past bij uw leven en uw situatie. Wat ons betreft past een keuken qua uiterlijk en stijl daarbij! In onze showroom aan de Hendoweg laten we u graag enkele voorbeelden zien. Het is er niet groot, toch laten we wél alles zien. We concentreren ons op twee vaste merken waarmee we een uitstekend contact hebben. U bent van harte welkom!