Keukenontwerp

Wilt u zelf liever eerst eens kijken welk indeling het best in uw keukenruimte staat of heeft u daar al ideeën over maar twijfelt u over de kleuren? Wij nodigen u graag uit om een ontwerp te maken met onze 3D-planner voor uw nieuwe keuken.

 

 

De 3D-planner is een gebruiksvriendelijk programma en kan serieus van waarde zijn bij bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis. Neem uw tijd ervoor, het kan u ideeën geven van mogelijkheden en kleuren. Komt u er niet uit met de planner? Neem gerust contact met ons op: we helpen u graag in onze showroom bij het ontwerpen van uw droomkeuken!

Tijdens uw bezoek aan onze showroom horen we graag van u hoe de ruimte voor de keuken er uit ziet en wat uw wensen zijn. We nemen de tijd voor dit gesprek en pakken niet gelijk ons ontwerpprogramma erbij. Pas nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, gaan wij met het ontwerp aan de slag. U ontvangt dan per email uw keukenontwerp(en) van ons. In de vervolggesprekken zullen we de offerte met u doornemen waarna we bij u langsgaan voor het inmeten van de ruimte.

We vinden het heel belangrijk de tijd voor u te nemen, zodat u daarna vele jaren met volle tevredenheid kan genieten van de door u ontworpen keuken.